Nyheter 2018

Nyheter 2018

Senaste nytt från Nybroån


" Sista fiskedagen som blev en arbetsdag"!!

NyheterPosted by R.G 2018-09-30 20:17
Böjda ryggar och flinka händer som arbetade loss slamansamlingarna vid vadet och frigjorde lekbäddarna. Inte helt men strömmen får bidra med lite hjälp sen blir det bra.
Vattnet stod närapå stilla vid vadet, så långt upp påverkar havet ån så man förstår att det samlas en hel del slam som inte åns strömmar har kraft till att föra ut i havet.
Lite av ett evighetsarbete som dyker upp varje år.
Håkan C hade pejlat in trädet vi drog upp för en liten tid sen, så med motorsågen i sin hand..........hux-flux så "bide" det en bänk att vila sin trötta lekamen på, Håkan din spjuver!!
Ja så till fisket nu i höst som inte blev så mycket av. Några drag i linan och tappad fisk är allt man hört om så lite tröst är bättre än inget alls. Men så har det varit runt om i landet, lite nederbörd eller så gott som ingen nederbörd alls, ger sitt utslag i torka i spövirket. Men å andra sidan det var kanske väntat efter förra årets eldorado vid åkanten dag efter dag. Nu får vi blicka fram till nästa års fiske och hoppas på det bästa och lägga höstens fiasko längs med ån bakom oss.

Ha de gott i stugvärmen ....vi hörs /Ronnie.