Nyheter 2019

Nyheter 2019

___________________

Senaste nytt från Nybroån

"Måndag tisdag"

NyheterPosted by R.G 2019-01-08 16:22
Måndagens fiske var ganska så trögt men en del ljusglimtar fanns där, Filip satte tillbaks några utlekta fiskar det var i stort sett allt på 2 mans fiske måndagen.
Fortfarande lågt vatten pegel under 1:an , men hon har lyckats klamra sig fast på plankan så det är inte extremt lågt uppe vid dubbelbroarna.
Nu kommer det lite regn i veckan som kanske kan få vattenflödet att öka lite eller åtminstone underhålla det vatten vi har i ån.
Bertil tog en tur till ån idag, efter att fiskat ner ( noga ) ovan pansarbron fortsatta han gnetandet nerströms mot Östes Håla. Inte helt nere i poolen kände ha ett försiktigt drag i flugan...inget mer . La ut linan igen på samma ställe då kom hugget, fisken for rakt upp landade och tog satts för en ny lufttur, i ett tredje och sista luftsprång släppte flugan.....ändå 4-5 sekunders fight.
Han uppskatta "blänkarens" vikt till runt 3-3,5 kilo, så visst kan ån bjuda på lite ordentliga spöböj när hon sätter den sidan till, fighten vara inte så värst länge men glädjen och minnet sitter kvar längre.

Ha de gott i stugvärmen o lite skitfiske på det hela...vi hörs /Ronnie.